Ingezonden persbericht


Persbericht

September 2011

Amsterdam | 19 oktober 2011

Geld in 2030

Denkers en doeners gezocht voor toekomstverkenning

Economische groei is niet de enige maat voor succes. Groei wordt in de toekomst ook in maatschappelijke waarden uitgedrukt. Wat zijn de gevolgen van de vergrijzing voor de bedrijvigheid en vraagstimulering in Nederland? En is er nog genoeg arbeidspotentieel in de toekomst? De crisis leert dat herstel van vertrouwen tussen burgers, overheid en bedrijfsleven cruciaal is.

Een discussie met Wim Boonstra, vice-president Rabobank Nederland en coördinator postgraduate opleiding tot Financial Professional in Banking (VU). Kilian Wawoe, 0rganisatiepsycholoog (VU). Hij doet onderzoek naar beloningen in de financiële sector. Oedzge Atzema, hoogleraar economische geografie (Universiteit van Utrecht). Carola van Lamoen, corporate responsibility Coordinator (Robeco). Onder leiding van Yvonne Zonderop, wetenschapsjournaliste.

Thema's: Meerwaarde op de markt, van crisis naar vertrouwen en arbeid en competitie

In een zaaldiscussie kan het publiek ook thema's en mogelijke oplossingen aandragen. Publiek en deskundigen maken samen een mindmap met daarop de agenda voor 2030 o.l.v. De Argumentenfabriek.

Geef je op
Denk en doe mee op 19 oktober en schrijf je in op vuconnected.nl

Hoe leven wij in 2030?
Geld 2030 is onderdeel van de vierdelige serie over de samenleving in 2030. VU Connected nodigt je uit om ook mee te denken over de toekomst van duurzaamheid en samenleven. Kijk voor ons gehele programma 2030 op vuconnected.nl

Waar en wanneer?

Datum: 19 oktober 2011
Tijd: 15.00 -- 17.00 uur
Plaats: Amsterdam | hoofdgebouw VU, Agorazaal | De Boelelaan 1105 Toegang Leden VU Connected en studenten gratis| overigen ¤ 5,00