RET

RET conducteur en buschauffeur winnen landelijke verkiezing Mr bus en Mr rail

22 september 2011
Bij de landelijke verkiezing zijn uit meer dan 350 kandidaten vanmiddag RET busschauffeur Murat Sahin en RET conducteur Rachid Achraf de winnaars geworden van Mr bus en Mr rail. Tijdens de verkiezing konden reizigers en collegaâs stemmen en heeft een vakkundige jury haar oordeel gegeven. âIk ben er trots op dat er van de vier landelijke titels er twee van onze medewerkers vandaag de prijs voor Mr bus en Mr rail in ontvangst hebben mogen nemen,â aldus algemeen directeur Pedro Peters.

mr en mrs bus De verkiezing
Het OV is de meest milieuvriendelijke vorm van vervoer. Dagelijks zorgt het personeel van de RET voor het vervoeren van 600.000 reizigers. Natuur&Milieu heeft de verkiezing georganiseerd in het kader van de Europese Mobiliteitsweek. Hiermee willen zij duurzame mobiliteit onder de aandacht brengen. Ook in kader van de OV-held campagne.

Buschauffeur
Murat vervoert dagelijks per bus de reizigers van de RET. Volgens een tevreden reiziger is hij een begrip in Vlaardingen en een voorbeeld voor velen. Hij is pas 50 geworden en werkt al 26 jaar bij de RET. De mensen die op heb hebben gestemd vinden hem klantvriendelijk, behulpzaam, vrolijk en motiverend.

Conducteur
De conducteur van Securitas die werkzaam is bij de RET op de Rotterdamse tram is verantwoordelijk voor de verkoop en controle op de vervoersbewijzen van reizigers en is tevens gastheer in de tram. Rachid Achraf is een vriendelijke jongen van 25 jaar en woonachtig in Rotterdam. Rachid is te omschrijven als een bijzondere vriendelijke en behulpzame jongeman, aldus de woorden van een tevreden reiziger. "Dit is een geweldige kroon op het werk van onze medewerkers die constant en overal het verschil weten te maken", aldus Marcel Reith, Country Productmanager Public Transport.
Abonnement via internet