Gemeente Lansingerland

Een feestelijke avond voor vrijwilligers

Feest voor vrijwilligers

Op vrijdag 23 september organiseert de gemeente een feest voor inwoners uit Lansingerland die als vrijwilliger actief zijn.

Het jaar 2011 is uitgeroepen tot Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Dit is een een mooie kans om de kracht van het vrijwilligerswerk te vieren en te waarderen.

Bent u vrijwilliger? Dan mag u het vrijwilligersfeest niet missen! Het feest vindt plaats op vrijdag 23 september 2011 van 19.00 tot 00.30 uur in Sporthal de Ackers, Groeneweg 27-A Bergschenhoek.

Introducé
In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen partners dit jaar helaas het feest niet met u meevieren. Dit vanwege het beperkt aantal beschikbare kaarten. Mocht uw partner zelf ook vrijwilliger zijn, dan kan hij/zij zich uiteraard zelf inschrijven met dit formulier.

Vrijwilligersprijs
Tijdens het vrijwilligersfeest reiken wij ook de jaarlijkse vrijwilligersprijs uit. Voor deze prijs kunt u via onderstaand formulier een vrijwilliger nomineren voor de titel `Vrijwilliger van het jaar 2011 Lansingerland'. Bij meer dan 500 inschrijvingen maken wij een selectie op basis van een evenredige verdeling per vereniging/instelling.

Wij hopen u te ontmoeten op 23 september 2011!

Te downloaden:


* Inschrijfformulier vrijwilligersfeest.pdf pdf (53,88 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)

Zie het origineel