Banenbeurs 036: werken aan werk in Almere en omstreken


Vele vacatures verwacht tijdens eerste editie in Flevoland

ALMERE, 20110610 -- Na succesvolle edities in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, zal er dit jaar ook voor het eerst een grote, regionale Banenbeurs worden neergezet voor Almere en omstreken: Banenbeurs 036. Op vrijdag 23 september 2011 zal Schouwburg Almere het decor zijn van werkgevers en werkzoekenden.

De organisatie van de beurs is in handen van Sinanovic B.V., die ook zorg draagt voor de edities in de andere grote steden. "Door een ruime ervaring en een groot netwerk is het tot op heden iedere keer weer gelukt om een mooie en vooral productieve beurs neer te zetten", aldus organisator Dino Sinanovic zelf. Bedrijven zijn doorgaans goed te spreken over de resultaten van de beurs, zoals ook van een aantal is terug te lezen op de website van de Banenbeurs, http://www.banenbeurs.eu/.

"Er zijn bedrijven die deelnemen in een bepaalde stad of regio. Maar er zijn ook bedrijven die aan meerdere of soms zelfs alle edities deelnemen. Dit zijn vaak de grotere bedrijven, die in heel Nederland actief op zoek zijn naar goed en gemotiveerd personeel. Die mensen bezoeken weer onze Banenbeurs", aldus Sinanovic.

Feit is dat de organisatie vaak vele duizenden bezoekers per jaar mag verwelkomen op de verschillende edities, waarvan een groot deel de weg heeft gevonden naar een nieuwe baan, een opleiding of op een andere wijze is geholpen aan een nieuwe start van zijn of haar carrière.

Voor wat betreft Almere werkt de organisatie nauw samen met Werkplein Almere. Beiden hebben er baat bij wanneer er veel werkgevers staan op de beurs en er een groot aantal bezoekers op afkomt. De organisatie hoopt dat de beurs, net als in de andere steden, een groot succes zal worden. Alleen dan gaat het motto van Banenbeurs pas echt op: vind je nieuwe baan in de regio.

Alle bedrijven die op zoek zijn naar personeel in de regio, zijn welkom om aan te sluiten. Juist voor hen is de banenbeurs een zinvol middel om zo effectief mogelijk personeel te zoeken én te vinden. Kijk voor meer informatie over Banenbeurs 036 op http://www.banenbeurs036.nl of ga naar http://www.banenbeurs.eu voor alle edities in Nederland.