Ingezonden persbericht


Persbericht

Kruidhof muziekfestijn

Zaterdag 24 september organiseert Coby Helder-Kuik, coördinator van muziekschool Opus 3 een muziekfestijn in en om het Tuincafe van Botanische Tuin De Kruidhof in Buitenpost.

Coby geeft al jaren les aan muzikanten met een verstandelijke beperking. Zaterdag 24 september wordt een ware feestdag waarop 3 bands voor het publiek gaan optreden. Ook de medewerkers van het Tuincafe De Uithof treden op. Zij zijn allemaal in dienst van Talant een organisatie die mensen met een beperking helpt. Tijdens Het Muziekfestijn gaan zij u niet bedienen maar zullen ze de sterren van de hemel spelen! Naast spetterende optredens wordt er ook een muziekworkshop gehouden voor belangstellenden. Aan het eind van de middag wordt er een gezamenlijk miniconcert gegeven. Tijdens Het Muziekfestijn zullen voor u optreden: De notenkrakers, De L.B. Band en 5 Beaufort.

Het is voor bezoekers mogelijk om mee te doen aan een workshop. Tijdens deze workshops kunnen bezoekers zelf ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken! Ook Botanische Tuin de Kruidhof en het IJstijdenmuseum zijn geopend tijdens het festival. Het festival duurt van 13.00 tot 17.00 uur.