Gemeente Overbetuwe

op 25 september

Doe mee aan de vrijwilligersmarkt Overbetuwe op 25 september

De inschrijving voor de vrijwilligersmarkt Overbetuwe is geopend. Op koopzondag 25 september organiseren de Elster Ondernemers Vereniging en het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe weer een vrijwilligersmarkt.

Verenigingen, stichtingen en organisaties kunnen zich presenteren met een kraam op het Plein, maar óók met een optreden, demonstratie, workshop of een ludieke actie. Ook de Elster ondernemers organiseren activiteiten om veel publiek te trekken. Het is de bedoeling er een leuke gezellige dag van te maken. Dit jaar oriënteren de leerlingen van de middelbare scholen uit Elst zich op de vrijwilligersmarkt op een maatschappelijke stage.

Een mooie gelegenheid uw organisatie onder de aandacht te brengen en nieuwe vrijwilligers, (bestuurs)leden en cursisten te werven. Maar ook om jongeren te laten zien wat u te bieden heeft. Sportverenigingen, culturele organisaties, koren, muziek- en dansgroepen, zorgcentra, wijkplatforms, dorpsraden, etc. uit heel Overbetuwe: iedereen die wil laten zien wat `ie doet en daarbij met vrijwilligers werkt, is van harte welkom.

Heeft u interesse? Belt of mailt u dan naar het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe, (0481) 375959 (ma t/m do) of
vrijwilligerssteunpunt@stuwwelzijn.nl. Inschrijven kan tot 1 augustus via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe.

Het Vrijwilligers Steunpunt is onderdeel van STUW Welzijn en Maatschappelijke Ondersteuning.