Landelijk Aktie Komitee Scholieren

NIEUWS

HERFST-ALV

Op 25 en 26 september vindt er weer een ALV van het LAKS plaats. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Deze ALV zullen we ons op de zondag voornamelijk richten op het inwerken en opstarten van de leerlingenraden. We presenteren ons nieuwe checklist handboek waarin je aan de hand van een lijst je school eens grondig kunt doorlopen! Op maandag zijn er meer inhoudelijke punten geagendeerd zoals de begroting en het activiteitenplan voor 2012. Op die dag hebben we ook een discussie over de manier waarop de sollicitatiecommissie functioneert.

Deze keer zullen we niet naar een StayOkay gaan om te overnachten, maar we gaan kamperen! Na het programma op de zondag vertrekken we met z'n allen naar een camping, waar al een aantal tenten klaar zullen staan. Omdat we niet genoeg tenten hebben, vragen we je op het aanmeldformulier aan te geven of je eventueel een eigen tent kunt meenemen. Om te overnachten is het niet verplicht om je eigen tent mee te nemen, maar als het lukt is het wel handig! Kortom: een veel gezelligere, en sfeervollere overnachting dan in de saaie StayOkay:-)

De ALV zal rond 13:00 beginnen op zondag, en is op de maandag rond 17:00 weer afgelopen. Gedetailleerde informatie en de stukken sturen we je na je aanmelding ongeveer een week voor de ALV. Aanmelden voor de ALV via deze link. Zie het origineel