Vereniging FME-CWM


---


Handelsmissie naar Bulgarije voor de milieusector

Datum: 26 t/m 30 september 2011

VLM organiseert van 26 tot en met 30 september een handelsmissie naar Bulgarije. zij doet dit in opdracht van NL EVD Internationaal, divisie van het Agentschap NL, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. De EVD financiert deze activiteit in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten CPA.

Deze missie zal de steden Sofia en Plovdiv aandoen. In beide steden wordt individuele matchmaking georganiseerd. In Plovdiv zullen de deelnemers de beurzen Aquatech (Water) en Eneco (Afval en aanpalend) bezoeken. Deze beurzen vinden in hetzelfde beursgebouw en tegelijkertijd plaats.

Bulgarije is een interessante markt omdat er ruim 11,3 miljard euro versneld beschikbaar is gesteld voor de aanpak van waterzuivering en afvalverwerking. In 2011 worden voor beide sectoren belangrijke beslissingen genomen. Ook investeert de overheid flink, zodat Bulgarije aan EU-normen kan voldoen. Het zakelijke klimaat in Bulgarije is ook duidelijk verbeterd. Zo is de corruptie aangepakt. Kortom, de ontwikkelingen bieden Nederlandse bedrijven een uitgelezen kans zaken te doen in Bulgarije.

Voorlopig programma

Maandag 26 september 2011: vertrek naar Sofia. Briefing en kennismakingsdiner
Dinsdag 27 september 2011: in de ochtend bezoek aan overheid, in de middag individuele matchmaking en netwerkreceptie Woensdag 28 september 2011: individuele matchmaking en doorreis naar Plovdiv
Donderdag 29 september 2011: bezoek aan Aquatech/Eneco-beurs en individuele matchmaking
Vrijdag 30 september 2011: idem en terugreis

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze handelsmissie bedragen slechts EUR 950,- per deelnemer, excl. btw en reis- en verblijfkosten. U kunt zich aanmelden via: www.agentschapnl.nl/cpa/bulgarijemilieu.

Bij deelname zijn deelnemersvoorwaarden van toepassing. Aanmelding is bindend tenzij in de voorbereidende fase blijkt dat naar het oordeel van VLM er onvoldoende belangstelling is c.q. er onvoldoende interessante gesprekspartners voor het betrokken bedrijf zijn. Als bedrijven ondanks voldoende relevante belangstelling niet deelnemen aan de activiteit, dan worden de werkelijk gemaakte kosten en evt. financiële consequenties van annulering doorbelast. VLM zal de activiteit naar beste kunnen uitvoeren. Behoudens opzet of grove schuld is alle aansprakelijkheid van VLM en haar uitvoerders uitgesloten.

Meer informatie

Trudi van Spankeren, T 06 - 575 770 08, E
trudivanspankeren@globalmatching.nl, I www.vlm.fme.nl/VLM_missies/