Ingezonden persbericht



- Persbericht -
()

HOLLYWOOD AAN BOORD VAN SHEEN'S CRAZY TRAIN!
---------
Mike Tyson, Steve-O, Jeffrey Ross, Anthony Jeselnik en celebrity reporter Harvey Levin aangekondigd als roasters, andere namen volgen --------
The "COMEDY CENTRAL Roast Of Charlie Sheen" wordt op zaterdag 10 september opgenomen en is op 19 september te zien in Amerika en op 26 september bij Comedy Central in Nederland om 22.00 uur ---------
Amsterdam, 30 augustus 2011
Charlie Sheen mag de machinist zijn van deze trein, Comedy Central bepaalt wanneer ze aan de noodrem trekt! Gisteren maakte de zender de eerste lichting van roasters voor The Roast of Sheen bekend, die samen met Roast master Seth McFarlane het vuur aan de gekooide tijger zijn schenen zullen leggen. Roasters dapper genoeg om het tegen de warlock op te nemen zijn gossipqueen Harvey Levin, geholpen door Jack Ass tijger Steve-O en zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson. Daarnaast zullen de comedians Anthony Jeselnik en Jeffrey Ross olie op het roastvuur gooien om de razende trein der gekte op volle vaart door te laten denderen. De overige roasters en sterren zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Let the games begin! De Roast of Sheen is op 26 september om 22.00 uur te zien bij Comedy Central.

We only roast the ones we love. Dat is het principe van de Comedy Central Roast. Het idee is simpel, neem een beroemdheid (Roastee), zet hem op een stoel en nadat collegae, vrienden en bekenden grappen over hem hebben gemaakt, slaat de Roastee zelf genadeloos terug.Sinds de eerste Roast in 2003 met Dennis Leary, worden er één à twee per jaar opgenomen door Comedy Central. Daarna volgden onder anderen Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers en eerder dit jaar natuurlijk Donald Trump. De vergoeding die de Roastee krijgt, wordt altijd opgedragen aan een goed doel. En dat maakt onder andere dat The Roast een sympathiek programma blijft, waar roasters en roastee een groot respect voor elkaar hebben.

The Roast of Sheen wordt op 19 september uitgezonden in Amerika en zal op 26 september om 22.00 uur te zien bij Comedy Central in Nederland.

Het portfolio van Comedy Central bestaat uit de zender Comedy Central en het digitale kanaal Comedy Central Family. Vanaf 1 november 2011 wordt daar het digitale kanaal Comedy Central Extra aan toegevoegd.

www.comedycentral.nl

###


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht