Ingezonden persbericht


Agendaoverzicht Museum Volkenkunde
Maandag 26 september t/m zo 2 oktober 2011

MUZIEK

Zondag 2 oktober Balinese gamelanmuziek 10.00 - 12.00 uur Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de repetitie van de gamelangroep Sekar Alit.

Zondag 2 oktober Shakuhachi
12.00 - 13.00 uur Japans fluitspel

EXPOSITIES

Masters of Photography
t/m 4 december 2011

Iconen van National Geographic
Masters of Photography is een tentoonstelling met werk van tien bekende topfotografen van National Geographic. De aanleiding is de uitgave van de 10-delige boekenreeks "Masters of Photography" door National Geographic in samenwerking met Bruna en de Telegraaf.

OP EXPEDITIE
t/m 26 februari 2012

Ga Op Expeditie in Leiden!
De museumtuin van Volkenkunde is tot en met 26 februari 2012 omgetoverd in één groot expeditieterrein. In de tuin staan grote expeditiekisten opgesteld. Alsof een schip net terug is uit een ver en vreemd land en haar lading hier heeft achtergelaten. De kisten vormen een interactieve tentoonstelling over legendarische expedities van toen en nu. Op Expeditie is gratis toegankelijk en een avontuurlijke belevenis voor jong en oud!

Uitgebreide informatie over de activiteiten en exposities is beschikbaar via pr@volkenkunde.nl of via www.volkenkunde.nl .

Entree:
Elke woensdag is het gehele museum gratis te bezoeken. Actuele toegangsprijzen: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde | Steenstraat 1 Leiden | openingstijden: di t/m zo 10.00-17.00 uur | gesloten op ma, 1jan, 30 april, 3 okt & 25 dec. Extra geopend op maandag 17 oktober & 26 december 2011. | www.volkenkunde.nl | info@volkenkunde.nl | elke woensdag gratis entree (hele museum inclusief tijdelijke tentoonstellingen.