WideXS kiest voor persoonlijke benadering


AMSTERDAM, 20110926 -- 2011 is een jaar van voortgang, ontwikkeling en uitbreiding bij WideXS. Eerder dit jaar was er al sprake van personele uitbreiding op de afdelingen Operations, Sales en Marketing. Het aanbod en de bediening worden aanpast aan de wensen van de klant. WideXS kiest voor ‘personal touch’; klantcontact is belangrijk en waar mogelijk direct en persoonlijk.

Sinds 5 september is Maikel van Lent in dienst bij WideXS als manager, verantwoordelijk voor al het primaire klantcontact. Zijn doel is het optimaliseren van de klantbediening waarbij excellente service en klanttevredenheid voorop staan.  Van Lent is 12 jaar werkzaam geweest bij XS4ALL waar hij in verschillende functies veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van de verkoop en levering  van internetgerelateerde diensten.

Van Lent: “WideXS biedt mij de kans om die opgedane kennis en ervaring verder uit te breiden en in te zetten om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van WideXS. Omdat WideXS een mensgerichte organisatie is en gezonde ambitieuze toekomstplannen kent, is het een bijzonder prettig bedrijf om voor te mogen werken.”

WideXS, onderdeel van ion-ip, levert kwalitatief hoogwaardige internetoplossingen aan overheden, bedrijven, instellingen en consumenten. De diensten variëren van domeinnaamregistraties en webhosting tot geavanceerde maatwerk hostingoplossingen.  WideXS is als hosting provider volledig autonoom en staat voor effectief, snel en servicegericht. Meer informatie treft u aan op www.widexs.nl.

Voor meer informatie: WideXS Paul Muller
Tel: 020 757 0700 .