Actiespecialist.nl nu ook op smartphones


ROTTERDAM, 20110926 -- Actiespecialist.nl zet nu ook op de smartphone de beste acties van de bekendste webshops op een rij. Nog niet eerder was het zo eenvoudig om op de hoogte te blijven van de mooiste aanbiedingen; thuis, onderweg en op je werk.

De mobiele versie van Actiespecialist.nl geeft het belangrijkste nieuws uit tientallen nieuwsbrieven van gerenommeerde webshops. Iedere dag bekijkt het team van Actiespecialist.nl de nieuwste acties en plaatst de beste op haar website met een toelichting en tips.

Er is gekozen voor een mobiele website (in plaats van een applicatie) omdat dit meer flexibiliteit biedt. Bovendien is de website eenvoudiger te optimaliseren voor een breed scala smartphones. De mobiele versie van Actiespecialist.nl wordt automatisch getoond als een bezoeker www.actiespecialist.nl bezoekt met een smartphone.  En, indien de smartphone een iPhone is, wordt de Safari browser ook direct weer verborgen. De website toont zich dan als een applicatie.

Voor snelle toegang kunnen bezoekers een koppeling met het logo van Actiespecialist.nl op hun bureaublad plaatsen. Om een icoon in het beginscherm van een iPhone te krijgen:


  • Ga in Safari naar www.actiespecialist.nl en druk op het plusteken onderaan.

  • Druk vervolgens op ‘Zet in beginscherm’.




En voor Android:


  • Surf naar www.actiespecialist.nl en druk op Menu > ‘Bladwijzer toevoegen’.

  • Ga vervolgens naar Menu > ‘Bladwijzers’ en houdt dan de bladwijzer van Actiespecialist.nl ingedrukt totdat er een menu verschijnt.

  • Kies dan de optie ‘Snelkoppeling naar startpagina.