Gemeente Cranendonck


Informatieavond rioleringsproject Maarheeze

De gemeente Cranendonck heeft het voornemen binnenkort te gaan starten met riolerings- werkzaamheden in de Sleedoornstraat, Vogelwikke, Gagelstraat, Wilgenroostraat, Gentiaanstraat, Salamanderstraat en 't Zandblauwtje in Maarheeze.

De werkzaamheden betreffen in hoofdzaak :

- het aanbrengen van een regenwaterriool in het openbare gebied;
- het afkoppelen van de regenwaterafvoeren aan de voorzijde van de woningen.
Uitgangspunt is dat na de rioleringswerkzaamheden alles weer in de huidige staat wordt teruggebracht.
Voor het afkoppelen van de regenwaterafvoeren aan de voorgevels van de woningen zullen enige werkzaamheden in de tuinen noodzakelijk zijn.

Tijdens een eerste informatieavond (op 17 mei 2011 in Cultureel Centrum De Smeltkroes) zijn de bewoners al geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden.

BAM Wegen Regio Zuidoost uit Helmond gaat de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Cranendonck uitvoeren en wil u graag nader informeren over uitvoeringswerkzaamheden. De geplande aanvangsdatum van de uitvoeringswerkzaamheden is op 10 oktober a.s.

Alle bewoners en direct betrokkenen zijn daarom van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een informatieavond. Deze zal worden gehouden op maandag 26 september a.s. in Cultureel Centrum De Smeltkroes, Kijkakker
1 te Maarheeze. Deze informatieavond begint om 19.30 uur en zal naar verwachting om 21.00 uur afgelopen zijn.

Voor eventuele vragen omtrent deze avond kunt u contact opnemen met de heer J. Hermans van BAM Wegen uit Helmond. Hij is aangesteld als contactpersoon en zal dus met alle (direct) betrokkenen overleggen en vragen beantwoorden. De heer J. Hermans is (mobiel) bereikbaar onder nr. 06 - 53 176 952 of per mail : j.hermans@bamwegen.nl. Alle communicatie met betrekking tot dit project verloopt via BAM Wegen.