Gemeente Haaren


Aanleg rotonde Kanstraat-Mgr. Zwijsenstraat in Haaren

In september zijn de werkzaamheden gestart voor het bouwrijp maken van het plangebied Kantstraat in Haaren. Hier is de bouw voorzien van in totaal 23 woningen op ruime kavels. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Ruimte voor Ruimte die 17 van de 23 kavels in de verkoop heeft.

Om het plangebied op een goede en verkeersveilige wijze te ontsluiten wordt een rotonde aangelegd op de kruising van de Kantstraat met de Mgr. Zwijsenstraat. De aanleg van de rotonde duurt afhankelijk van de weersomstandigheden ongeveer 8 weken en staat gepland van 26 september tot en met 18 november 2011. Gedurende die periode is de kruising van de Kantstraat en de Mgr. Zwijsenstraat gesloten voor alle verkeer. Door middel van omleidingen en verkeermaatregelen wordt gezorgd voor alternatieve routes voor het verkeer.

Website

Informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de gemeente.

Informatie

Mocht u vragen hebben over de uitvoering of overige praktische zaken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de onderstaande contactpersoon welke dagelijks bij dit werk betrokken is: dhr. P. Cremers, Toezichthouder namens Ruimte voor Ruimte (tel. 06-53761767). Ook in geval van calamiteiten is dit nummer bereikbaar.