Gemeente Voorschoten

Gemeente knapt trapvelden op

Vanaf maandag 26 september worden drie trapvelden in de gemeente opgeknapt. Door intensief sportief gebruik waren de grasvelden het afgelopen jaar onderhevig aan hevige slijtage. De volgende trapvelden worden opgeknapt:

Johan Willem Frisolaan

Dit trapveld heeft te kampen met een onvoldoende afwatering en slijtage bij de doelen. Er wordt daarom drainage aangelegd. Ook wordt de bovenlaag doorgespit, voorzien van een nieuwe laag zand en opnieuw ingezaaid. Om de werkzaamheden optimaal uit te voeren worden de doelen tijdelijk apart gezet.

Bram Limburgstraat

Het gras is hier door intensief gebruik weggesleten. De bovenlaag wordt er doorgespit, voorzien van een nieuwe laag zand en opnieuw ingezaaid.

Bramslaan/Haydnlaan

Het gras is hier door intensief gebruik deels weggesleten. De bovenlaag wordt doorgespit, voorzien van een nieuwe laag zand en opnieuw ingezaaid. Om de werkzaamheden optimaal uit te voeren worden de doelen tijdelijk apart gezet.

Om het graszaad optimaal te laten kiemen worden de trapvelden dit najaar buiten gebruik gesteld. Volgend jaar kunnen de grasvelden weer intensief gebruikt worden. Wij hopen hiervoor op uw begrip.


* 23 september 2011