Het beste idee voor ondernemen in het buitenland

Persbericht van VertrekNL

Iedereen die wil emigreren of is geëmigreerd om een succesvolle onderneming in het buitenland te starten, wordt de komende maanden uitgedaagd mee te doen aan de VertrekNL-ondernemersprijs 2012. Het beste idee voor ondernemen in het buitenland wint ruim 11.000,- euro aan prijzen.

VertrekNL is hét glossy emigratiemagazine voor iedereen die zich wil oriënteren, informeren en inspireren over wonen en werken in het buitenland, dus voor emigranten, expats en internationale ondernemers. Seb van de Kaaden, uitgever VertrekNL: "Ik hoop dat deze wedstrijd ondernemers stimuleert om hun ideeën aan papier en/of video toe te vertrouwen. Door plannen te delen, lukt het sneller om ze te realiseren."

Meedoen is simpel. Vertel de vakjury gewoon kort en goed waarom uw idee het beste idee is. Gebruik daarvoor maximaal 600 woorden. Ook kunt u een filmpje insturen waarin u uw plan toelicht in maximaal 1 minuut. De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2011. Op 11 februari 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt op de Emigratiebeurs in Houten.

De vakjury bestaat uit succesvolle ondernemers en deskundigen op het gebied van internationaal ondernemen. De juryvoorzitter is topondernemer Danny Mekic', partner bij NewTeam, strategisch adviesbureau voor ondernemingen en de overheid. In 2009 werd hij uitgeroepen tot Jonge Ondernemer van het Jaar 2009 door ondernemersmagazine Sprout.

De andere juryleden zijn:
- Piet Derriks, directeur carrièresite StepStone, een van de grootste carrièresites in Europa;
- Mr. Aart Heering van Heering Associates, internationaal juridisch en fiscaal adviesbureau met kantoren in Frankrijk en Nederland; - Marije Hulshof, directeur NL EVD Internationaal (Agentschap NL), waar ondernemers terecht kunnen voor advies en ondersteuning op het gebied van internationalisering;
- Marga Purvis-Wagemaker, directeur van OOM Verzekeringen, gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die naar het buitenland gaan.

De VertrekNL-ondernemersprijs 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door NRC De Week.

Kijk voor meer informatie op www.vertreknl.nl/ondernemersprijs2012

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.vertreknl.nl/ondernemersprijs2012



Razende Robot Reporter