Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 26 september 2011

BuyOnline behaalt MVO certificering

AMSTERDAM - BuyOnline heeft de officiële certificering volgens de norm Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Prestatieladder behaald. BuyOnline is leverancier van IT-producten en levert bijbehorend advies aan de grootzakelijke markt en (semi)overheden. De MVO Prestatieladder is een methodiek om MVO-beleid in de dagelijkse bedrijfsvoering op een objectieve manier transparant en toetsbaar te maken. De certificering is in samenwerking met Bureau Veritas Nederland tot stand gekomen.

Laurent van der Palm, General Manager van BuyOnline: "BuyOnline mag zich tot de eerste groep bedrijven in Nederland rekenen die deze belangrijke erkenning verkregen heeft. Daar zijn we uiteraard trots op! Als onafhankelijke intermediair zien we het als onze plicht om wat MVO betreft een voorbeeldpositie in te nemen. Neem bijvoorbeeld Groene ICT, dit wordt voor steeds meer organisaties een speerpunt. BuyOnline adviseert haar klanten bij de juiste inzet van hardware, software en services, en realiseert hierdoor milieuvoordelen en energiebesparingen. Door ons MVO-beleid streven we dit nu binnen onze eigen organisatie zelf ook na."

Met het behalen van deze certificering streeft BuyOnline ernaar om maatschappelijk verantwoord ondernemen onlosmakelijk te verbinden met het bedrijfsbeleid. Ook leveranciers en klanten worden bij dit beleid betrokken. De prestatieladder bestaat uit verschillende niveaus die in de toekomst verder uitgebouwd gaan worden. Laurent van der Palm hierover: "Het behalen van de certificering is één ding, maar het blijven focussen op MVO is natuurlijk het uitgangspunt. Hierbij dient de MVO Prestatieladder als leidraad voor de toekomst. In een ideale situatie onderneemt iedere organisatie op een maatschappelijke manier en verwacht zij dit ook van haar samenwerkingspartners."

Over BuyOnline
BuyOnline is een toegewijde en toonaangevende leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden. BuyOnline weet kennis van zaken te combineren met uitstekende service en een persoonlijke aanpak. Dit maakt BuyOnline tot een betrokken partner bij IT-inkoop. Meer informatie over het bedrijf en de mogelijkheden is te vinden op www.buyonline.nl.

BO -logo_a.jpg


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht