Gemeente Noordenveld

Ondernemersprijs Noordenveld 2011

Winnaar Ondernemersprijs Noordenveld 2011

Gepubliceerd op: 26 september 2011

Op vrijdag 23 september reikte burgemeester Hans van der Laan voor de negende keer de Ondernemersprijs Noordenveld uit. Dit jaar is toeristisch bedrijf De Norgerberg in Norg uitgeroepen tot de winnaar van de Ondernemersprijs Noordenveld 2011. Ook dit jaar heeft het gemeentebestuur ervoor gekozen om één bedrijf te onderscheiden. De innovatiekracht, gecombineerd met de aandacht voor natuur en milieu is kernmerkend voor De Norgerberg, aldus het juryrapport. Ondernemersprijs 2011

Het toeristisch bedrijf De Norgerberg aan de Langeloërweg in Norg is een energiek familiebedrijf, dat in 1996 door Gerrit Schippers en zijn echtgenote Ineke is gestart. Zij troffen op deze markante bedrijfslocatie in Norg beslist geen gespreid bedje aan. Vanaf de start hebben de heer en mevrouw Schippers zich ingespannen voor een verbetering van service en voorzieningen, daarbij rekening houdend met de omliggende natuurwaarden en landschappelijk kenmerken.

Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn belangrijke aspecten, die maken dat gasten de Norgerberg in zijn omgeving waarderen en daar dragen inmiddels ook dochter Susan en schoonzoon Johan hun steentje aan bij.