Gemeente Nuenen


Onderscheiding voor Tennisvereniging Nederwetten

Tijdens de jubileumreceptie van TV Nederwetten op zaterdag 24 september reikte burgemeester Ligtvoet een bronzen erepenning uit aan tennisvereniging Nederwetten vanwege hun 25-jarig bestaan.

Â

Tennisvereniging Nederwetten viert 25-jarig bestaan

Dit weekend is het feest bij TV Nederwetten. Met op zaterdagavond een receptie en een feestavond en op zondag een brunch en een clinic van de nieuwe tennistrainer vieren de 180 leden het 25-jarig jubileum. De club heeft tegenwoordig drie banen en met behulp van veel vrijwilligerswerk is er tegenwoordig een fraai paviljoen. Met maar liefst vijf teams spelen zij de KNLTB-competitie wedstrijden.

Een aantal jaren geleden heeft de club met succes actief nieuwe leden geworven voor verjonging van de club. Dat leverde meteen een team op van jonge dames die op zaterdagmiddag competitie spelen. TV Nederwetten is een gezellige club zonder wachtlijst en kreeg daardoor jaren geleden toestroom van inwoners uit andere dorpen waar wel wachtlijsten waren. Deze leden zijn in een warm bad terechtgekomen en willen niet meer wisselen naar een andere vereniging dichter bij huis. Het is een hechte club in een hechte gemeenschap van ongeveer 800 inwoners.

Â

Bij gelegenheid van dit 5e lustrum ontvangt de tennisvereniging Nederwetten de bronzen erepenning van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten.