Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Auto's opengebroken

Huizen, 26-09-2011 o Op verschillende locaties in Huizen zijn in de nacht van 23 op 24 september drie auto's opengebroken.

Tussen 23 september 20.00 uur en 24 september 10.00 uur werden bij drie auto's een ruit ingeslagen en spullen weggenomen. Op de Jacob van Heemskerkstraat werd middels het kapotslaan van een raampje de auto opengebroken. Een kabel en houder ten behoeve van navigatieapparatuur werden ontvreemd. Op de Smallelaan werd een raampje ingeslagen en werd een TomTom ontvreemd. Op de Korte Noorderweg werd tevens een raam ingeslagen en werd een pedicuren-set weggenomen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van deze auto-inbraken of mensen die meer informatie hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Tevens waarschuwt de politie Gooi en Vechtstreek om geen spullen in een auto achter te laten, dit geldt niet alleen voor navigatieapparatuur maar ook voor andere spullen als kleding, zonnebrillen en klein geld. Dit kan een aanleiding zijn voor auto-inbrekers om de auto open te breken. Hierbij geldt, niets erin is niets eruit.