Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Poging straatroof Beatrixtunnel

Hilversum, 26-09-2011 o Man bedregid door twee mannen om geld, getuigen gezocht.

Een 18-jarige man uit Hilversum fietste op vrijdag 23 september rond 22.15 uur door de Beatrixtunnel komende uit de richting van het centrum. Over het voetpad zag hij twee jongens aan komen lopen. Op het moment dat de Hilversummer de jongens passeerden werd hij bij zijn arm gepakt. Een van de jongens bedreigde de Hilversummer met een steekwapen en eiste geld. De Hilversummer gaf aan geen geld te hebben en liet de jongens zijn lege portemonnee zien. De jongens liepen vervolgens weg richting het centrum.

Signalementen:

Dader 1: Man met lichtgetinte huidskleur, rond de 1.85 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar en een mager postuur. Hij droeg een donkere spijkerbroek en een donkerkleurig vest waarvan de capuchon over zijn hoofd getrokken was. Hij had zwart, kort haar en donkere ogen.

Dader 2: Man met lichtgetinte huidskleur, rond de 1.70 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar en een normaal/mager postuur. Hij droeg een zwarte broek, zwarte jas en een zwart petje.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van of mensen die meer informatie hebben over dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.