Waterschap Zuiderzeeland


Flevoland

Uitslag fotowedstrijd "Dijken in Flevoland

Zaterdag 24 september jl. ontving de heer C. Boers uit Haarlem, tijdens de Dag van de Dijk, uit handen van heemraden Jaap Naaktgeboren en Jan Nieuwenhuis de eerste prijs voor de fotowedstrijd "Dijken in Flevoland". Naast de vakjury kon ook een publieksjury de foto's kon beoordelen en zo mede de winnaar bepalen. Dit kon door te stemmen op de foto's via de website. De winnaar van de publiekjury is mevrouw H. Heater-Boerma uit Almere. De prijswinnaars van de vakjury en van de publieksjury wonnen beiden een spiegelreflexcamera. De tweede tot en met tiende winnaars ontvingen een geldbedrag aan cadeaubonnen.

Waterschap Zuiderzeeland heeft ruim honderddertig inzendingen ontvangen. De foto's moesten, naast een goede kwaliteit, aan een aantal eisen voldoen, zoals: het moest gaan om een recent in Flevoland genomen foto met het thema "Dijken in Flevoland". De winnende foto's zijn te zien op de site www.zuiderzeeland.nl

De ingezonden foto's zijn beoordeeld door een jury bestaande uit de leden van het college van Dijkgraaf en Heemraden onder voorzitterschap van de plaatsvervangend dijkgraaf.

Winnar vakjury C. Boers

Winnaar vakjury: C. Boers

Winnaar publieksjury: H. Heater-Boerma

Winnaar publieksjury: H. Heater-Boerma

© Waterschap Zuiderzeeland

-