Ingezonden persbericht


Arrow Jazz FM en de Federatie van Jazzfestivals gaan samenwerken

Arrow Jazz FM en de Federatie van Nederlandse Jazzfestivals hebben een convenant getekend waarin zij verklaren samen te gaan werken teneinde de vele jazzfestivals in Nederland te promoten. Dit gebeurt onder andere door in radioprogramma's aandacht te besteden aan deze festivals en middels een Facebook pagina.

De Federatie van Nederlandse Jazzfestivals is een overkoepelend platform waar zo'n 35 Nederlandse Jazz festivals zijn aangesloten. In dit platform worden gemeenschappelijke thema's besproken en verschillende mogelijkheden tot samenwerking uitgewerkt voor deze jazzfestivals. De samenwerking met Arrow Jazz FM is hier een van. In 2011 hebben al 'meer dan 20 festivals geparticipeerd in deze samenwerking.

Exceed Jazz BV, eigenaar van Arrow Jazz FM, gelooft in het belang van een breder platform voor jazz in Nederland en deze samenwerking past hier goed in. Het landelijke radiostation Arrow Jazz FM, sinds 1 september weer via de ether te beluisteren en het grootste op gebied van jazz in Nederland, speelt hier een zeer belangrijke rol in.

Jan Willem Klein Willink, van Arrow Jazz FM: " door de samenwerking tussen Arrow Jazz FM en de verschillende festivals wordt de basis voor jazz sterker en kunnen er meer kansen benut worden voor de festivals, Arrow Jazz FM en voor jazz in Nederland"

Floor Visser: "De Federatie van Nederlandse Jazzfestivals werkt graag samen met Arrow Jazz FM. Een van onze doelstellingen is om, door gezamenlijke promotie, de Nederlandse jazzfestivals op de kaart te zetten. De jazzliefhebber kan nu op een centrale plek alle informatie vinden over de festivals en wordt, door de promotie op de radio, gewezen op bijzondere evenementen die hij anders wellicht zou missen "

==================

Over Exceed Jazz
Exceed Jazz, onderdeel van de zakelijke dienstverlener Conclusion en eigenaar van het radiostation Arrow Jazz FM. Exceed Jazz is een belangrijke speler op het gebied van Jazz in Nederland en ontwikkelt en levert diensten met en rond muziek en radio. Arrow Jazz staat voor een blend van jazz, pop, soul en latin is met zo'n 600.000 luisteraars per maand te horen in heel Nederland via kabel, internet en mobiel.

www.arrow.nl/jazz

Exceed Jazz BV.
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht