Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 26-09-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 27 SEPTEMBER

Dinsdag 27 september wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Frits Sissing en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Rotterdam: Verdachten kuiprellen
Zaterdagavond 17 september liep een protestmars tegen het beleid van Feyenoord op een gegeven moment volkomen uit de hand. Tientallen hooligans bestormden het Maasgebouw. Daarbij werd veel geweld gebruikt... Politie Rotterdam-Rijnmond heeft al een aantal verdachten kunnen aanhouden, maar dinsdagavond nieuwe beelden in Opsporing Verzocht van de hooligans die de politie nog zoekt.

Nederland: Babbeltrucs
Doormiddel van gewiekste praatjes dringen criminelen huizen binnen om onder andere pinpassen te stelen en pincodes afhandig te maken.

Groningen: Gewelddadige dood Niklaas (Nico) Leeuwe Een geliefde man en gepassioneerd kattenliefhebber wordt op gewelddadige wijze om het leven gebracht. Het motief is onduidelijk...

Deventer: Gewapende overval juwelier
Ondanks een waas van dikke mist richten overvallers een enorme ravage aan.

Zoelmond: Overval juwelier Lenn-Art
De eigenaar van een juwelierszaak verdedigt zijn zaak met hand en tand, maar kan niet voorkomen dat de daders de winkel in een ravage veranderen.

Opsporing Verzocht, dinsdag 27 september om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.



Ingezonden persbericht