Politie Rotterdam-Rijnmond

motorrijder gewond na ongeval; getuigen gezocht

Datum incident: 26-09-2011 Locatie: - District/dienst: De Eilanden

Datum publicatie: 26-09-2011 21:29

Hellevoetsluis - De politie van het district De Eilanden is een onderzoek gestart naar een ongeval met een motorrijder. Bij het ongeval zijn mogelijk twee scooterbestuurders betrokken. De politie is naar hen op zoek.

Getuigen van het ongeval meldden de politie dat rond vijf uur 's middags twee scooterbestuurders gevaarlijk rijgedrag vertoonden op de Oostdijk. De motorrijder wilde de bestuurders aangeven rustig aan te rijden, maar verloor hierbij vermoedelijk de macht over het stuur.

Hij ging met de motor onderuit en belandde tegen de schutting van een nabijgelegen woning. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken arm en bekkenletsel op.

De scooterrijders gingen er na het ongeval vandoor. Zij zaten op vermoedelijk een gele en een zwarte scooter. De bestuurder van de gele scooter had blond haar en droeg geen helm.

De politie stelt een nader onderzoek in naar het ongeval en de scooterbestuurders. Weet u wie deze jongens kunnen zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de politie in Hellevoetsluis op telefoonnummer 0900-8844.