Kamer van Koophandel

Voor jezelf beginnen of zojuist gestart?

donderdag 8 september 2011

Mensen die een bedrijf willen starten of onlangs gestart zijn als ondernemer in Sint -Michielsgestel of Boxtel noteren dinsdagavond 27 september a.s. in hun agenda. Dan is er een gratis bijeenkomst speciaal voor hen. De organisatie is in handen van de Kamer van Koophandel, de Rabobank Dommel en Aa en de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel in nauwe samenwerking met de Belastingdienst en de lokale ondernemersverenigingen.

Deze avond staat in het teken van `eerste hulp bij ondernemen' en heeft een informeel karakter. Recent gestarte ondernemers uit de gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel delen hun ervaringen met u en doen uit de doeken welke hobbels en valkuilen ze zijn tegengekomen. Tijdens informatiesessies krijgt de bezoeker praktische informatie over diverse facetten van het ondernemerschap. In de pauze en aan het einde van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen en de informatiemarkt te bezoeken. Diverse instanties laten daar zien wat zij voor de ondernemer kunnen betekenen. Na afloop is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over deze avond.

De bijeenkomst vindt plaats in het financieel adviescentrum van de Rabobank Dommel en Aa, Hoogstraat 21, Sint Michielsgestel. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Wilt u aanwezig zijn op deze avond meld u dan aan via www.kvk.nl/startersavond

Bron: KvK Brabant