Gemeente Zwolle

Breng uw stem uit op de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer

Steeds meer MKB-ers willen rekening houden met de drie p's van maatschappelijk ondernemen, people, planet en profit. Een groeiend aantal ondernemers in deze sector is duurzaam betrokken, blijkt uit de nominaties voor de gemeentelijke MVO-prijzen (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Tot 5 oktober kunt u op de site www.mvoprijs.nl uw stem uitbrengen op de ondernemer die u het meest maatschappelijk verantwoord vindt.

COS Overijssel wil MVO binnen Overijssel stimuleren. Daarom hebben COS Overijssel en de gemeente Zwolle samen besloten de MVO-prijs Zwolle in het leven te roepen. De MVO-prijs beloont de progressiefste ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt, en zet andere vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje. De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs.

Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de inzendingen en kiest hieruit zes bedrijven die meedingen naar de prijs. Deze zes genomineerden staan tot 5 oktober op de website www.mvoprijs.nl. U kunt tot deze datum via een online publieksstemming uw stem uitbrengen. De drie bedrijven met de meeste stemmen, gaan door naar de finale. Uiteindelijk maakt de jury aan de hand van het aanmeldformulier en een bedrijfsbezoek de keuze voor de winnaar.

De kandidaten zijn BMA Ergonomics, Fietstaxi Zwolle, HA-Rental, joePPie, t Konkeltje, Zalsman.