Office Depot maakt vertrek bekend van International Division President

BOCA RATON, Florida--(BUSINESS WIRE)-- 20110927 --

Office Depot (NYSE: ODP) maakte vandaag bekend dat Charlie Brown, President, International Division, de organisatie per vandaag verlaat.

“Charlie Brown is ontslagen vanwege een ongepaste relatie met een andere werknemer,” aldus Neil Austrian, Office Depot’s Chairman and Chief Executive Officer. “Het bedrijf heeft op dit gebied een zero tolerance beleid. Onze bedrijfsleiders in Europa en Azië zullen nu aan mij rapporteren en Mike Newman, Executive Vice President en Chief Financial Officer, zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor onze joint venture met Office Depot de Mexico en onze totale Latijns-Amerikaanse ontwikkeling.”

Over Office Depot

Office Depot is al 25 jaar een vooraanstaand wereldwijd leverancier van kantoorproducten en -diensten en levert deze aan miljoenen klanten over de hele wereld. Voor zowel de lokale winkel op de hoek als Fortune 500 bedrijven levert Office Depot producten en diensten aan haar klanten via 1627 wereldwijde winkels, een toegewijd verkoopteam, uitstekende catalogi en wereldwijde e-commerce activiteiten. Office Depot heeft een jaarverkoopcijfer van ongeveer $11,6 miljard en heeft ongeveer 40.000 werknemers in dienst over de hele wereld. Het bedrijf levert meer producten en diensten aan meer klanten in meer landen dan welk ander bedrijf ook en verkoopt momenteel rechtstreeks aan klanten of via gelieerde bedrijven in 56 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Office Depot
Brian Turcotte, 561-438-3657
Investeerdersrelaties
brian.turcotte@officedepot.com
of
Brian Levine, 561-438-2895
Public Relations

brian.levine@officedepot.com

Ticker_symbol NYSE:ODP
ISIN US6762201068