Vrije Universiteit Amsterdam

NPM Seminar 2011


* Startdatum: 28-09-2011


* Tijd: 12.30 - 17.30


* Locatie: Auditorium


* Titel: NPM Seminar 2011: Control, Trust and Performance in the Public Sector


* Onderdeel: Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde


* Wetenschapsgebied: Economie


* Evenementtype: Seminar

Op woensdag 28 september a.s. van 12.30-17.30 uur organiseert het Amsterdam Research Center in Accounting (ARCA) van de VU voor de negende keer het New Public Management (NPM) Seminar.

Tijdens het NPM Seminar 2011 zal er aan de hand van zowel wetenschappelijk onderzoek als aan de hand van praktijkvoorbeelden gesproken worden over de balans tussen control en trust en hierbij worden geanalyseerd hoe dan gewerkt kan worden aan het verbeteren van de performance binnen de publieke- en non-profit sector. Het programma bestaat uit drie delen. Ten eerste zullen prof. dr. Ed Vosselman (Radboud Universiteit) en dr. Sandra van Thiel (Erasmus Universiteit) ingaan op recent door hen uitgevoerd onderzoek op het vlak van soft controls en trust. Het tweede deel van het seminar betreft een drietal parallel-sessies waarin onderzoekers vanuit verschillende Nederlandse en Belgische universiteiten de resultaten zullen presenteren van recent uitgevoerde projecten. In het derde deel zal het onderwerp Control, Trust and Performance handen en voeten worden gegeven in een sessie die wordt geleid door de heer Robert Vos (Ministerie van Financiën).

Deelname
Voor RA's, RC's en CPC'ers zijn er 4 PE punten verbonden aan dit evenement. De deelnamekosten zijn beperkt (EUR75, inclusief lunch, koffie/thee en borrel).

Programma en inschrijving
Raadpleeg hier de folder, het dagprogramma en het inschrijfformulier.

Meer informatie
Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via npm-seminar@feweb.vu.nl.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam