Vestia


28-9-2011

Singeltoren goed bekeken

---

Afgelopen zaterdag 24 september was er een open huis in de Singeltoren in Zalmplaat in Hoogvliet. GeĂŻnteresseerden konden een kijkje nemen in deze flat die in 2004 is gebouwd is en waarin momenteel een paar woningen leeg staan. De bezoekers waren enthousiast.

De Singeltoren is dan ook aantrekkelijk gelegen in een gezellige wijk op loopafstand van winkelcentrum De Fuik en goed bereikbaar met openbaar vervoer. De appartementen zijn ruim en hebben een afgesloten balkon waar je lekker beschut buiten kunt zitten. Onderin het gebouw bevinden zich aparte bergingen en een parkeergarage. Er zijn nog woningen te koop. Neem voor meer informatie contact op met Vestia Makelaardij (070) 356 51 10.

*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.