Gemeente Ede

woensdag, 28 september 2011

Hike & Bike Ede met burgemeester

De Hike en Bike van Ede heeft EUR 15.000 opgebracht. Het geld is bestemd voor Stichting Hulphond Nederland en het Toon Hermans Huis in Ede. Burgemeester Cees van der Knaap overhandigde woensdag 21 september cheques van EUR 7.500 aan vertegenwoordigers van beide goede doelen. Burgermeester van de Knaap bij Hike en Bike.

Burgermeester van de Knaap bij Hike en Bike.

Bij Hike en Bike wandelen en fietsen deelnemers voor het goede doel, waarbij zij zich laten sponsoren. De organisatie van het sportieve evenement was in handen van het Edese Bouwbedrijf Kreeft. De opbrengst van dit evenement is een bedrag EUR 15.000.

Ambassadeur

Van der Knaap toonde zich een waar ambassadeur van zijn gemeente. Hij wandelde 25 kilometer mee met de deelnemers, maakte de opbrengst van Hike & Bike Ede 2011 bekend en overhandigde de cheques. "Deze betrokkenheid was een geweldige steun in de rug", zegt organisator Marten Kreeft.

Uitreiken cheque

Namens Hulphond Nederland was Patricia Reijkers aanwezig om een cheque voor de helft van de opbrengst (EUR 7.500) in ontvangst te nemen. De andere cheque (EUR 7.500) was voor Miranda Freriks van het Toon Hermans Huis in Ede.