Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N402 tussen Nieuwersluis en Breukelen

In de periode van 28 t/m 30 september 2011 voert de provincie Utrecht asfaltonderhoud uit op één rijbaan van de N402 tussen Nieuwersluis en Breukelen (tussen hm 12,0 en hm 12,2).

Planning werkzaamheden, afsluitingen en bereikbaarheid

De werkzaamheden vinden plaats in de avonden en nachten van 28 op 29 september en van 29 op 30 september, van 20.00 uur 's avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend. Het verkeer zal met behulp van tijdelijke verkeerslichten en/of verkeersregelaars om-en-om langs het werk worden geleid. Dit geldt ook voor het fietsverkeer, het openbaar vervoer en de hulpdiensten met spoed. Deze kunnen gewoon doorgang vinden. De aanliggende panden blijven bereikbaar.

Geluidshinder

Het kan zijn dat de werkzaamheden enige geluidshinder met zich mee brengen, omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden. Ook het werkverkeer kan enige geluidsoverlast veroorzaken.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Vragen?

Voor vragen over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van uw perceel kunt u het beste direct contact opnemen met de heer W. Dekker van de provincie Utrecht, tel. 06-18300449. Voor alle overige vragen over de wegwerkzaamheden kunt u bellen of mailen naar:
wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl, (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)