Easynet Global Services versterkt met Telefónica globaal netwerkbereik in Latijns-Amerika

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, Nederland, September 29, 2011 /PRNewswire/ --

Easynet Global Services kondigde vandaag een akkoord aan met Telefónica International Wholesale Services (TIWS) om een uitgebreide MPLS-netwerkverbinding te voorzien in 12 landen in Latijns-Amerika. Dit akkoord werd vastgelegd als rechtstreeks antwoord op de vraag van klanten van Easynet in het Latijns-Amerikaanse gebied naar snelle, betrouwbare, rendabele verbindingen met krachtige SLA's.

Het akkoord, dat de VPN MPLS diensten van Easynet met die van Telefónica verbindt, levert een platform voor hoogwaardige, veilige en zeer efficiënte netwerken die de bandbreedte van videogesprekken, zakelijke toepassingen en cloud-based oplossingen in deze regio kan ondersteunen en die globaal worden geoptimaliseerd voor verbindingen.

TIWS is de grootste provider van de meeste landen in deze regio en voorziet Easynet van een uitgebreid bereik en diensten. Gekoppeld met de netwerkondersteuning van TIWS, biedt Easynet 24/7 zijn klanten en toekomstige klanten een sterke SLA (24/7) van begin tot einde aan. Deze SLA biedt toegang tot het state-of-the-art Europese customer service center van Easynet. Iedere klant heeft de beschikking over een projectmanager van TIWS, die naast de projectmanager van Easynet werkt om de implementatie van het MPLS-netwerk te overzien en dezelfde hoge standaarden te verzekeren die de rest van de globale klanten van Easynet krijgt.

David Rowe, CEO van Easynet Global Services, voegt daar het volgende aan toe: "We zijn steeds op zoek naar manieren om onze globale bereik te verbeteren, versterken en te verbreden. Dit akkoord met Telefónica is de perfecte manier om dit in de snelgroeiende regio van Latijns-Amerika te doen. Onze klanten in Latijns-Amerika zullen nu in staat zijn om gebruik te maken van dezelfde diensten, stabiliteit en flexibiliteit als onze andere klanten in de rest van de wereld."

Het akkoord zal door Easynet gebruikt worden om diensten in de volgende landen te leveren: Argentinië, Brazilië, Chili, Columbia, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Mexico, Panama, Peru, Uruguay en Venezuela.

Over Easynet Global Services

Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed network-, hosting- en integratiediensten, waaronder Telepresence , voor grootzakelijke klanten. Het bedrijf heeft klanten in vijftig landen, waaronder Via Michelin, Newscorp, Transport for London, EDF, SAGE, Q-Park en Bridgestone. LDC (Lloyds TSB Development Capital) is de privé-investeerderstak van Lloyds Banking Group en samen met het managementteam honderd procent eigenaar van Easynet. Meer informatie is te vinden op http://www.easynet.com en Easynet is ook te volgen via @easynet en Easynet | LinkedIn .

Easynet Global Services Belgium

CONTACT: PR Contact : Cathy van de Garde, Tel.: +31(0)20-79-89-898,E-mail: Cathy.vandeGarde@easynet.com