Opsporingsbericht: overval op Carrefour Express Antwerpen (video)

29/09/2011 11:02

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des konings van Antwerpen, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zouden graag deze man willen kennen die in juli een warenhuis heeft overvallen in het centrum van Antwerpen.

Op zondag 10 juli 2011, tegen sluitingstijd (18u10), kwam een gewapende man binnen in het warenhuis Carrefour Express aan de Quellinstraat in Antwerpen.

Hij werd gefilmd door bewakingscamera's. Misschien herkent u hem wel.

De man bedreigde de kassier met een pistool en eiste geld. Hij liet zich niet afschrikken door de aanwezige klanten en ging van kassa naar kassa.

De overvaller is ongeveer de 30 jaar oud, tussen 1m70 en 1m80, en slank. Hij is blank en vermoedelijk van het Oost-Europese type. Hij heeft kort donker haar en hij sprak Nederlands. Hij droeg een donkerkleurige vest, een sweater met een kap, een zwart T-shirt met een witte tekening vooraan, een donkere jeansbroek en een donkere pet. Hij was gewapend met een zwart pistool en hij had een laptoptas bij zich.

Herkent u de man of weet u meer over de feiten, neem dan contact op met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30.30.0

Discretie wordt verzekerd.

Emailen kan ook via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie. (www.politie.be)

De beelden van de bewakingscamera zijn beschikbaar op www.politie.be, in de rubrieken 'Crime Clip' en 'te identificeren'.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=aHAHCOAxhys

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel