Gemeente Haaren


Concept beleidsplan Jeugd is uit!

Dit beleidsplan geeft de komende jaren richting en inhoud aan alle gemeentelijke activiteiten gericht op kinderen en jongeren en (hun) ouders.

Ons streven is kinderen en jongeren in de gemeente Haaren een veilige en stimulerende omgeving bieden waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en benutten, en waarin zij kunnen opgroeien tot volwassen mensen die zelfstandig kunnen functioneren en meedoen in onze samenleving. Tevens is het jeugdbeleid gericht op ouders/verzorgers en professionals en vrijwilligers die voor en met jeugdigen werken.

In december willen wij een definitief en herkenbaar beleidsplan aan de raad voorleggen.

Wij zijn daarom erg benieuwd naar de reacties op het conceptplan.

Zo is aan organisaties, instellingen en de Wmo-adviesraad gevraagd te reageren. Wij benaderen eveneens de jeugdigen in de vier dorpen.

Uw reactie

Ook u kunt reageren!. Reacties zijn tot 31 oktober welkom. Het concept beleidsplan Jeugd 2012-2015 is te vinden op deze website onder leven en werk > projecten welzijn.

Raadsplein

Donderdagavond 29 september van 19.30 tot 20.30 uur geven wij tijdens het Raadsplein in het gemeentehuis een toelichting over toekomstig jeugdbeleid. U bent hierbij van harte welkom!