Ingezonden persbericht


Persbericht

Seminar Succesvol Aanbesteden 29 september 2011

Amersfoort 25 augustus 2011 - - Op donderdag 29 september aanstaande organiseert Marxman Advocaten in samenwerking met Q-Consult, een toonaangevend inkoopadviesbureau, het seminar 'Succesvol aanbesteden'.

Mieke Mel, aanbestedingsspecialist bij Marxman, belicht tijdens het seminar de valkuilen en aandachtspunten voor zowel de inschrijver als de aanbestedende dienst. Voor beide partijen is het essentieel om de juiste kennis in huis te hebben van het aanbestedingsrecht en niet in de laatste plaats kennis over de werking daarvan in de praktijk. Aan bod komt ondermeer de verwisseling van selectie- en gunningcriteria, de mogelijkheid tot aanvulling van de inschrijving en ongeldigheid van inschrijving. Lennart Fagel, adviseur bij Q-Consult, behandelt over deze onderwerpen een aantal praktijkcases.

Agenda-informatie
Seminar: Succesvol aanbesteden Datum: 29 september 2011 (16.00 - 17.30 uur) Locatie: Marxman Advocaten, Computerweg 1e te Amersfoort Meer informatie / aanmelding: 033 - 450 8000, demeijer@marxman.nl (aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden)


- - einde persbericht - -

Over Marxman Advocaten
Marxman Advocaten richt zich op (juridische) advisering, procesbijstand en begeleiding. Onze specialisten zijn in staat mee te denken op strategisch niveau en projectmatig te werken. De oplossingen die Marxman levert kunnen worden ondersteund met (maatwerk) trainingen vanuit Marxman Academy. Het kantoor is een sterke speler in de regio, met een internationale focus. Marxman kiest voor branche- en klantgericht ondernemen vanuit de visie dat bedrijven advocaten willen die zich verdiepen in de klantorganisatie, meedenken en proactief zijn. De kern is te komen tot een vernieuwende aanpak die resulteert in de beste oplossing voor de klant. Specialisaties zijn: Arbeid & Organisatie, Ondernemingen, Vastgoed & Overheid, Gezondheidszorg, Bank & Effecten, Credit Management, Insolventie, Intellectueel Eigendom & ICT, Sport & Leisure en Internationale Betrekkingen. Tot de klantenkring behoren middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden en non-profit organisaties verspreid over Nederl and. Wereldwijd kan Marxman klanten terzijde staan in samenwerking met haar buitenlandse kantoren van het Consulegis-netwerk. Op het gebied van onder meer ruimtelijke ontwikkeling, aanbesteden, veiligheid en gezondheid is Marxman nauw betrokken bij overheidsprojecten. Het kantoor maakt tevens deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en van Sport & Zaken. Ook participeert Marxman in het 'Goud op de werkvloer' initiatief van Sport & Zaken, Randstad en NOC*NSF. Meer informatie: www.marxman.nl.