Politie Hollands Midden

Politie Hollands Midden twittert tijdens Leidens Ontzet

Leiden, 30-09-2011 o Politie Hollands Midden twittert tijdens Leidens Ontzet. Tijdens de oktoberfeesten verspreidt de politie via dit kanaal nieuws- en opsporingsberichten. Is er een zakkenroller actief? Is het Stadhuisplein vol? Is een gedeelte van de weg vanwege een ongeval afgesloten? Hoeveel automobilisten zijn aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed? Dit en meer kunt u verwachten via Twitter.

Volg @PolitieHM Politie Hollands Midden is op Twitter te volgen via @PolitieHM. De tweets van de politie zijn tijdens Leidens Ontzet ook te volgen via de hashtag #3oct. Heeft u geen twitteraccount? Dan kunt u ook kijken op de website www.twitter.com/politiehm.

twitterlogo 3oct

Twitteren tijdens evenementen Politie Hollands Midden heeft vorig jaar voor het eerst tijdens Leidens Ontzet getwitterd. Dit is positief ervaren en daarom geven we ook dit jaar via Twitter informatie. Sinds 2008 heeft het korps Hollands Midden een eigen twitteraccount. Twitter wordt gevuld met nieuws- en opsporingsberichten en het korps reageert op vragen van twitteraars.

Twitter of bel Heeft u een algemene vraag dan kunt u deze vraag uiteraard via Twitter stellen. Wilt u echter direct in contact treden met de politie of een melding doen, bel dan met de politie. Heeft u met spoed politie nodig, bel 112. Kan het even wachten, dan kunt u bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief).