Medisch Centrum Alkmaar

nieuws

publicatiedatum: 9 september 2011

voorlichtingsbijeenkomst 'plasklachten bij mannen' met rondleiding

De urologen van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op vrijdag 30 september 2011 twee voorlichtingsbijeenkomsten voor mannen met plasklachten. Ook de partner is van harte welkom. Aansluitend is het mogelijk kennis te maken met de vernieuwde polikliniek urologie (031).

twee voorlichtingsbijeenkomsten
De twee voorlichtingsbijeenkomsten zijn gepland van 09.30 tot 10.30 uur en 11.00 tot 12.00 uur. Aansluitend is er na elke bijeenkomst een rondleiding op de vernieuwde polikliniek urologie(031). Beide bijeenkomsten vinden plaats in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015) van MCA, ingang Metiusgracht. Voor koffie en thee wordt gezorgd en de toegang is gratis.

programma
Plasklachten kunnen hinderlijk zijn voor het dagelijks functioneren. Veel mannen, voornamelijk van boven de vijftig jaar, hebben last van een zwakke straal, kunnen niet volledig uitplassen en moeten overdag en 's nachts vaak naar het toilet. De oorzaak van deze klachten, de behandeling, wat je er zelf aan kunt doen en hoe er het beste mee om te gaan, vertelt deskundige J. Verlind, uroloog van MCA. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

rondleiding
Het team van urologie is trots op hun vernieuwde polikliniek en wil dit graag laten zien. Na elke informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers middels een rondleiding een kijkje nemen in de behandel- en onderzoeksruimten, de wachtruimte en de spreekkamers. Ook zijn er diverse demonstraties. Alle deelnemers kunnen ook meedoen met een leuke prijsvraag, waarmee een digitale fotocamera is te winnen.

aanmelden
Om de bijeenkomsten bij te wonen is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van het MCA, telefoonnummer (072) 548 3500. Heeft u ook belangstelling voor de rondleiding? Wilt u dit bij de aanmelding doorgeven?

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie