KRO

Nieuw seizoen voor KRO-jeugdserie VRijland

Uitzenddatum: 03/10/2011

VRijland gaat door! Deze zomer starten de opnamen van het tweede seizoen van deze populaire jeugdserie. Naast nieuwe spannende avonturen, vriendschappen en liefdes, krijgt het dorpje in het nieuwe seizoen te maken met een belangrijke strijd. Zal VRijland nog wel blijven bestaan? In de serie draait het om een groep dorpskinderen en hun belevenissen na schooltijd en in de vakanties. Vanaf maandag 3 oktober zijn de nieuwe avonturen weer dagelijks te zien op Z@pp.

Het hele dorp is in rep en roer: er komt een nieuwe burgemeester in Rijland. Iedereen laat trots zien hoe bijzonder het dorpje is. Alles krijgt de burgemeester te zien: van de snackbar tot het dorpshuis, van boerderijen tot de kapper. Maar de komst van de burgemeester en zijn gezin zorgt niet alleen voor een gezellig groepsgevoel, het schudt het hele dorp ook wakker. Deze man is namelijk heel wat van plan met VRijland en daar is lang niet iedereen blij mee...

Nieuwe vriendschappen worden gesloten. Families komen onder druk te staan. Nieuwe liefdes worden geheim gehouden en andere geheimen worden ontrafeld. Maar ondertussen worden ook nog steeds de koeien gemolken, springen konijnen vrolijk rond en wordt er veel kattenkwaad uitgehaald. Want dat is en blijft VRijland!

VRijland wordt geproduceerd door NL Film (o.a. bekend van de NCRV-series SpangaS en In Therapie en van de KRO-serie Penoza).

VRijland is iedere schooldag rond 18.00 uur te zien bij de KRO op Z@pp/Ned.3. De nieuwe afleveringen beginnen op maandag 3 oktober. Vanaf 2 mei wordt seizoen 1 herhaald.