Vereniging FME-CWM


---


Inkomende handelsmissie uit Canada voor de milieusector

Datum: 3 t/m 7 oktober 2011

In opdracht van NL EVD Internationaal organiseert VLM van 3 tot en met 7 oktober 2011 een inkomende handelsmissie uit Canada voor de sector milieutechnologie. NL EVD Internationaal financiert deze activiteit in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten CPA. Individuele matchmaking met de deelnemende Canadese bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Nederlandse technologie staat in Canada zeer goed bekend. Canada moet haar eigen milieumaatregelen naar een hoger plan trekken, vooral op het gebied van waterzuivering en afvalverwerking. De missie zal zich dan ook in het bijzonder op deze milieusectoren richten.

Voorlopige programma van de delegatie

Maandag 3 oktober: Introductie, briefing, bezoek aan I&M en receptie bij de ambassadeur.
Dinsdag 4 oktober: Bezoek aan de milieubeurs te Den Bosch. Op de beurs is twee uur ingeruimd voor matchmaking.
Woensdag 5 oktober: Afvalgerelateerde bezoeken in Brabant. Rond het middaguur een lunch van zo'n twee uur met matchmaking. Donderdag 6 oktober: Watergerelateerde bezoeken in Friesland bij de Water Alliance in Leeuwarden. Ook hier volgt rond het middaguur een lunch van circa twee uur met matchmaking.
Vrijdag 7 oktober: Zowel water- als afvalgerelateerd (of naar behoefte deelnemers) in Noord-Holland/Amsterdam en omstreken. Mogelijk is in het programma nog ruimte voor een uur matchmaking.

In principe kunnen dus elke dag matchmaking-afspraken met de delegatie worden gemaakt. De bedrijfsprofielen van de Canadese deelnemers zijn op te vragen bij Trudi van Spankeren, zie contactgegevens.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname bedragen EUR 75,- excl. btw per deelnemend bedrijf. Aanmelden kan via www.agentschapnl.nl/cpa/canada en is mogelijk tot uiterlijk 1 september 2011.

Meer informatie

Trudi van Spankeren, T 06 - 575 770 08, E
trudivanspankeren@globalmatching.nl, I www.vlm.fme.nl/VLM_missies/