Provincie Drenthe

Afsluiting viaduct Spier in de N855

Publicatiedatum
28 september 2011
Type
verkeersbesluit

Op maandag 3 oktober en dinsdag 4 oktober 2011 worden vanaf de N855, op het viaduct Spier (km 0.6 tot km 0.8), werkzaamheden uitgevoerd in verband met de plaatsing van een zendmast langs de A28In verband met deze werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N8559. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden, geslotenverklaringen en de afwikkeling van het verkeer met inzet van verkeersregelaars.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Vanaf maandag 3 oktober 18.00 uur tot dinsdag 4 oktober 02.00 uur wordt de hoofdrijbaan van de N855 ter hoogte van het viaduct Spier in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande verkeer.
* Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

* Het (brom)fietsverkeer kan gebruik blijven maken van het bestaande fietspad.

* Op dinsdag 4 oktober wordt het verkeer op de hoofdrijbaan van de N855 vanaf 09.00 uur tot 15.00 uur met verkeersregelaars via één rijstrook over het viaduct Spier geleid.

De weersomstandigheden kunnen de aanvang en de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer E. Beenen van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 55 10. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.