Gemeente Vlaardingen



-

Business op het Water in Vlaardingen

28-09-2011 |

Op maandag 3 oktober vindt de zesde editie van Business op het Water plaats. Dit netwerkevenement voor ondernemers in en om Vlaardingen is de plaats om bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Tussen 16.00 en 21.00 uur ligt schip de Marlina aangemeerd aan de Vlaardingse Buitenhaven, Oosthavenkade. Deelname is gratis. In een informele sfeer kunnen zowel beginnende als ervaren ondernemers kennis met elkaar maken.

Business op het Water is het jaarlijkse netwerkevenement dat de gemeente Vlaardingen samen met ondernemersvereniging IKV organiseert om lokaal zakendoen te stimuleren. De gemeente Vlaardingen is met een stand aanwezig om ondernemers te informeren over de gemeentelijke producten, diensten en plannen.

Wethouder Ruud de Vries opent om 16.00 uur de bijeenkomst. Om 18.00 uur reikt wethouder Cees Oosterom de prijs uit voor de sociaal-maatschappelijk ondernemer van het jaar. Tussen 18.00 en 19.30 uur is er een ondernemersborrel.

Bent u ondernemer in Vlaardingen? Dan bent u van harte welkom op Business op het Water! Meer informatie leest u op www.businessophetwater.net.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000