Gemeente Best

Werkzaamheden Raadhuisstraat en Sint Oedenrodeseweg

29-09-2011


* Werkzaamheden Raadhuisstraat

* Werkzaamheden deel Sint Oedenrodeseweg

Werkzaamheden Raadhuisstraat

Vanaf 3 oktober vindt onderhoud plaats aan de Raadhuisstraat. Het huidige asfalt wordt vervangen door een nieuwe laag en daarnaast worden de fietssuggestiestroken verbreed en komen er snelheidsremmers. De werkzaamheden duren naar verwachting twee weken.

Omleiding doorgaand verkeer
Gedurende de werkzaamheden is de Raadhuisstraat vanaf de Mgr. T. H. Goossensstraat tot de Willem de Zwijgerweg afgesloten voor doorgaand verkeer. U wordt omgeleid via de Molenstraat en de Stationsstraat.

Gevolgen voor bewoners Leeuwerik en Speelheide
Door de werkzaamheden kunnen bewoners van De Leeuwerik alleen via de Burgemeester Notermansstraat op de Raadhuisstraat komen. De bewoners van Speelheide kunnen de Raadhuisstraat bereiken via de Dr. PC de Brouwerstraat en de Dr. H. Mollerstraat. Ter plaatse worden omleidingsroutes aangegeven.

Bushaltes vervallen tijdelijk
De bushaltes op de Willem de Zwijger (ter hoogte van de brandweerkazerne), Raadhuisstraat, Raadhuisplein en Hoofdstraat zijn door de werkzaamheden tijdelijk niet in gebruik. Op de Prins Bernhardlaan wordt een noodhalte geplaatst.

Shell Raadhuisstraat bereikbaar
Shell tankstation Van Kemenade is tijdelijk bereikbaar via de Zevensprong en de Landveroveren. Een omleidingsroute staat vanaf de Willem de Zwijgerweg aangegeven.

Meer informatie
We kunnen niet voorkomen dat de werkzaamheden overlast veroorzaken. Wel doen we ons uiterste best deze tot een minimum te beperken. Voor extra informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van Rooij van de gemeente Best. Hij is bereikbaar via 0(499) 360 911.

Werkzaamheden deel Sint Oedenrodeseweg

Vanaf 3 oktober a.s. vindt onderhoud plaats aan de Sint Oedenrodeseweg tussen de Sonseweg en Ringweg. De weg krijgt stiller asfalt, de tegels op het fietspad worden vervangen door een betonverharding en de markering wordt aangepast.

Tot en met vrijdag 14 oktober 16.00 uur is dit deel van de Sint Oedenrodeseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.


---