Politie Brabant Zuid-Oost

Zeer ernstige mishandeling in Bureau Brabant

Eindhoven Centrum, 29-09-2011 o In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 3 oktober wordt aandacht besteedt aan een zeer ernstige mishandeling in het centrum van Eindhoven op 14 augustus van dit jaar.

Na een avondje uit wachten enkele vrienden op elkaar in het centrum van Eindhoven. Plotseling ontstaat er vlakbij de jongens flink wat tumult en een woordenwisseling met anderen. Dan, volkomen onverwacht krijgt het slachtoffer, dat dicht in de buurt staat, een harde en rake vuistslag boven op zijn kaak. Hij voelt meteen dat het mis is: zijn kaak breekt meteen in tweeën en de pijn is ondraaglijk. Maar de aanvaller vindt het kennelijk nog niet genoeg en het slachtoffer moet opnieuw een flinke optater incasseren, wéér tegen zijn al gehavende kaak.Hierna zet de dader het op een lopen. De vrienden brengen hun kameraad naar het ziekenhuis, waar hij meteen opgenomen en geopereerd wordt. Zijn kaak is op verschillende plaatsen gebroken.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 3 oktober 2011 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 4 oktober 2011 om 17.00 uur.