Politie Gelderland-Midden

Bemmelnaar gewond bij ongeval, politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 3-10-2011 10:09:37

HUISSEN - Op de Angerensedijk in Huissen is zondagochtend 2 oktober een 52-jarige motorrijder uit Bemmel gewond geraakt en in het ziekenhuis beland. Een onbekend gebleven automobilist die er mogelijk bij betrokken was in doorgereden. De politie is naar hem of haar op zoek en roept teven getuigen op te reageren.

Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje motorrijders en reed rond negen uur over de dijk van Angeren richting Huissen. Op een gegeven moment zou in een bocht vanuit tegenovergestelde richting een auto uit de mist zijn opgedoemd, waar het slachtoffer kennelijk van schrok. Daardoor verloor hij de macht over het stuur en raakte van de weg. De Bemmelnaar is met inwendig letsel opgenomen in het ziekenhuis. Voor zover bekend hebben beide voertuigen elkaar niet geraakt.

Mercedes
De politie zoekt contact met de onbekende automobilist om zijn of haar kant van het verhaal te horen. Het zou gaan om de bestuurder van een Mercedes, vermoedelijk uit de 200 serie met een onbekende kleur. Ook informatie van andere getuigen dan waar de politie tot nu toe mee heeft gesproken is welkom. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
(2011113682-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---