Politie Hollands Midden

Gouda - Aanhouding na mishandeling

Gouda, 03-10-2011 o De politie heeft zondagmorgen, 2 oktober, een 37-jarige Utrechtenaar aangehouden na mishandeling van de eigenaar van een hotel op de Keizerstraat.

De Utrechtenaar was volgens de aangever luidruchtig aan het telefoneren geweest bij de ingang van het hotel. De eigenaar is hierop naar buiten gegaan, heeft hem aangesproken en gevraagd verderop te gaan staan. De Utrechtenaar werd echter agressief, schreeuwde naar de eigenaar en spuugde hem uiteindelijk in het gezicht. De eigenaar gaf een duw waarna de Utrechtenaar viel. Vervolgens raakten de twee in een gevecht, maar werden door een omstander uit elkaar gehaald. De man bleef echter agressief, trok bloemen uit de plantenbak en gooide deze naar binnen. De eigenaar die inmiddels weer in het hotel was werd ook daar door de Utrechtenaar geslagen.

De Utrechtenaar werd naar buiten gewerkt waar het weer tot een handgemeen kwam. De gewaarschuwde politie heeft de verdachte, onder beledigende woorden van hem, ter plaatse aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op tegen hem.