Politie Gelderland-Zuid

Drie aanhoudingen relationeel conflict

Echteld, 03-10-2011 o Zondagavond rond 20:00 uur heeft de politie in Tiel drie personen, allen afkomstig uit Kesteren, aangehouden voor mishandeling en openlijke geweldpleging.

Rond 18:00 uur kreeg de politie een melding dat op de Kollumerlandstraat in Ochten een geweldsincident met een mes had plaatsgevonden. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat het incident had plaatsgevonden aan de Waardweg in Echteld. Daar zouden de slachtoffers, een 26-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Tiel, zijn mishandeld. Ook zou er zijn geschoten en zou de auto van de man zijn vernield.
Een 24-jarige man uit Kesteren, behorende bij de 'tegenpartij', raakte bij het incident ook gewond. Toen de partijen elkaar in het ziekenhuis opnieuw troffen, laaide het conflict weer op en werden bedreigingen geuit. Politie en ziekenhuis beveiliging grepen in. In totaal werden drie personen aangehouden: een 46-jarige vrouw, een 38-jarige man en de 24-jarige man, allen afkomstig uit Kesteren. Zij worden gehoord. De auto van het 26-jarige slachtoffer is voor technisch onderzoek in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de diverse incidenten.

Laatst gewijzigd 03-10-2011 11:58 | © Regio Gelderland-Zuid |