Nederlandse Tafeltennisbond


Binnenkort van start in Rotterdam: een opleiding Tafeltennisbegeleider-1
3-10-2011

Het huidige tafeltennisseizoen is net begonnen. Veel verenigingen hebben dan ook al de eerste balans kunnen opmaken omtrent de huidige jeugdbegeleiding binnen de club. Het is voor elke vereniging met jeugdleden van groot belang dat de vereniging over voldoende jeugdbegeleiders beschikt. Zo zal elk team dat competitie speelt over een begeleider moeten beschikken. Een begeleider die de kinderen vóór, tijdens en ná de wedstrijd informeert over de gang van zaken tijdens een competitiewedstrijd. Ook goede en voldoende begeleiding tijdens een toernooi mag niet ontbreken. Heeft uw vereniging jeugdbegeleiding hoog op de agenda staan? Zou uw vereniging over nog meer jeugdbegeleiders willen beschikken? Ja, dan is de onderstaande informatie zeker interessant voor uw vereniging.

Middels dit bericht willen we u graag informeren over de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 die binnenkort in Rotterdam van start gaat.

De opleiding, die bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur, wordt verzorgd door de zeer ervaren docente Daisy Schuurmans.

De opleidingsdata zijn:

- maandag 24 oktober 2011

- maandag 7 november 2011

Beide bijeenkomsten vangen om 19.30 uur en zijn rond 22.30 uur ten einde.

De opleiding vindt plaats op de onderstaande locatie:

TTV AA Drink/FvT
Aad van Teijlingenhal
Akkeroord 8
3079 RS ROTTERDAM
Tel.: 010-4797044

In de aankondiging treft u naast de locatie, data en docente tevens inhoudelijke informatie over de opleiding aan. Zo kunt u onder andere lezen wat de opleiding inhoudt, voor wie de opleiding geschikt is, wat u van de opleiding kunt verwachten, wat de kosten zijn en, niet te vergeten, hoe u zich voor de opleiding kunt aanmelden (http://opleidingen.nttb.nl/webshop).

Met betrekking tot de bovengenoemde informatie stellen we het zeer op prijs als u deze opleiding bij uw vereniging onder de aandacht wilt brengen. Informeer de leden over de noodzaak van deze opleiding en stimuleer ze om aan de opleiding deel te nemen. Beschikt u zelf al over het certificaat Tafeltennisbegeleider-1? Nee? Dan is dit hét moment om deel te nemen aan deze laagdrempelige opleiding. Het is een kleine investering voor een groot resultaat.

Informatie over inschrijving:
Indien iemand aan de opleiding wilt deelnemen is het belangrijk om te weten wie de deelnamekosten betaalt, de vereniging of de deelnemer zelf.
Als de vereniging de deelnamekosten voor haar rekening neemt is het handig als de vereniging een voucher aanschaft (een soort digitale tegoedbon). Dit kan voor één persoon zijn maar ook voor meerdere personen. Door een voucher aan te schaffen koopt de vereniging als het ware één of meerdere deelnameplaatsen die tevens meteen door de vereniging betaald dienen te worden. Dit geschiedt via een Ideal transactie. Nadat de vereniging een voucher heeft aangeschaft ontvangt de besteller per email een vouchercode. Deze vouchercode dient na ontvangst meteen te worden doorgemaild aan de persoon (of personen) die aan de opleiding gaat deelnemen. Deze persoon dient zichzelf vervolgens individueel met deze vouchercode (kosteloos) aan te melden (kosteloos, omdat de vereniging de deelnamekosten dus al heeft voldaan). Op het moment dat de deelnemer zichzelf via de vouchercode heeft aangemeld, en dus alle stappen heeft doorlopen, is de aanmelding definitief en wordt de deelnemer toegelaten tot de opleiding.
Als de deelnemer zelf de deelnamekosten dient te voldoen dient de deelnemer zichzelf aan te melden. De deelnemer schaft dan géén vouchercode aan maar koopt rechtstreek een deelnameplaats. Tijdens de aanschaf van een deelnameplaats dient de deelnemer, tijdens de 4e en tevens laatste stap, zelf de deelnamekosten te voldoen. Ook hier verloopt de transactie via Ideal. Op het moment dat de betaling is voldaan wordt de deelnemer toegelaten tot de opleiding. Het is dus van groot belang dat alle vier de stappen worden doorlopen.

Mocht u aan de hand van de bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kunt u altijd nog even bellen of emailen met Magrit van Dinter van het bondsbureau van de NTTB (tel. 079-3438154 of dinter@nttb.nl). Dit geldt uiteraard ook voor gewenste ondersteuning bij het aanmelden van één of meerdere deelnemers.

NTTB/MvD