Gemeente Waddinxveen


Vrijwilligersonderscheiding

Kent u een vrijwilliger in Waddinxveen, die volgens u een onderscheiding verdient? Dan kunt u hem of haar voordragen bij Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen. De vrijwilligersonderscheiding is een draagspeld in de vorm van de Hefbrug over de Gouwe en gaat vergezeld met de gemeentelijke oorkonde.

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van de samenleving. Zonder vrijwilligers zouden vele activiteiten geen doorgang kunnen vinden of onbetaalbaar worden. Het is dan ook te prijzen dat er in Waddinxveen zo veel mensen zijn die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap. In veel gevallen jaren achtereen. Deze mensen kunnen worden voorgedragen voor de vrijwilligersonderscheiding van de gemeente Waddinxveen.
In aanmerking komen

Iedereen die zich gedurende langere tijd (ongeveer tien jaar) vrijwillig verdienstelijk maakt voor de Waddinxveense samenleving, komt in aanmerking voor deze onderscheiding. Ook in aanmerking komen de âstille vrijwilligersâ. Dit zijn vrijwilligers die met hun inspanningen niet op de voorgrond treden en het vanzelfsprekend vinden om zich belangeloos in te zetten. Zij hebben een staat van dienst opgebouwd door hun inzet en betrokkenheid bij het vrijwilligerswerk. Voorstelformulier vrijwilligersonderscheiding

Om iemand te kunnen voorstellen voor de vrijwilligeronderscheiding moet u een voorstelformulier invullen. Dit formulier kunt u hieronder downloaden of via www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl Het formulier is ook verkrijgbaar bij de gemeentebalie.
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yarda Oostendorp, Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen, telefoon 0182 - 601729 of via info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl.
Â

Te downloaden:

* Procedure vrijwilligersonderscheiding.pdf
* Voorstelformulier vrijwilligersonderscheiding.pdf

Zie het origineel