Gemeente Lisse

Nieuwe vertrouwenspersoon aangesteld

3 oktober 2011
Vertrouwenspersoon Ans Brockhoff

Voelt u zich niet goed behandeld door de gemeente of het Lokaal Loket Lisse en weet u niet wat u daarmee aan moet? Is het officiële klachtrecht u een stap te ver? Dan kunt u bij vertrouwenspersoon mevrouw Brockhoff terecht voor advies en bemiddeling.

De gesprekken die u met mevrouw Brockhoff voert, zijn strikt vertrouwelijk! Ze is bovendien geheel onafhankelijk. Het gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of in het gemeentehuis.

Wanneer zet u deze stap?

De aanleiding voor een gesprek met mevrouw Brockhoff kan bijvoorbeeld zijn dat u vindt dat u niet goed te woord bent gestaan in de Gemeentewinkel. Of u vindt dat het Lokaal Loket Lisse (hierna: LLL) u niet goed heeft geïnformeerd over bijvoorbeeld hulp bij het huishouden. U heeft uw onvrede daar al kenbaar gemaakt maar u voelt zich onbegrepen of u heeft geen duidelijk antwoord gekregen op uw vragen.

Gaat het om een besluit?

Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente of het LLL, dan kunt u daar bezwaar tegen maken. De vertrouwenspersoon staat hierbuiten. U kunt dus niet bij haar terecht als u het niet eens bent met een genomen besluit. U kunt haar wel om raad vragen.

Contact

Mevrouw Brockhoff is bereikbaar via telefoonnummer (06) 11321420 en via e-mailadres vertrouwenspersoon@lisse.nl. U kunt ook een afspraak maken via het LLL, telefoonnummer (0252) 755599.